[email protected] Den Bosch 073-7851244 Tiel 0344-785608 Barneveld 0342-430202 Hengelo 074-8529191 Veenendaal 0318-309620

Kies hieronder je merk en toestel:

Gsm reparatie

Reparatie in iedere situatie

Hoewel u met een gsm geen snoer meer nodig heeft, kan het wel zo zijn dat u behoefte heeft aan gsm reparatie. Bijvoorbeeld als uw toestel vaak uitvalt of gevallen is en een barst heeft. Familiebedrijf Fone Zone staat dan al sinds 2012 in diverse steden en dorpen voor u klaar. We werken voor particulieren en bedrijven. Met vele jaren ervaring en kennis van zaken kunnen wij ieder mobiel toestel weer aan de praat krijgen. Uw gsm zal na een bezoek aan ons weer volledig naar behoren functioneren. Nieuwsgierig geworden? Dan vertellen we u graag meer!

Voor alle merken en schades

Of u nu een iPhone, HTC, Samsung of een ander merkt heeft, wij hebben van alle merken verstand. Doorgaans hebben we van alle grote gsm merken onderdelen op voorraad. Heeft u een afwijkend model of probleem, dan kan het zijn dat u iets langer moet wachten. Ook maak het ons niet uit welke schade u precies heeft. Voor ieder probleem hebben wij de juiste reparatie. Daar hoort natuurlijk ook uw telefoon van Sony Huawei of LG bij of een van de Apple producten uit en oude of nieuwere reeks.

Kies ook voor gsm reparatie

Een kapotte gsm kunt u natuurlijk weggooien, maar daarmee doet u het milieu geen plezier. Op deze manier ontstaat er meer chemisch afval dan nodig is. Want vaak is reparatie een heel goed alternatief. Dit is voor u een stuk goedkoper vaak dan het aanschaffen van een nieuwe telefoon. En wilt u alsnog een nieuw exemplaar, dan kunt u een werkend exemplaar vaak moeiteloos verkopen. Met een telefoon die het niet meer doet, wordt verkopen een stuk lastiger. Wij repareren uitsluitend met originele onderdelen en geven altijd 3-6 maanden garantie.

Gsm reparatie

Profiteer van scherpe prijzen

Natuurlijk kunt u ook naar een ander bedrijf stappen voor gsm reparatie. Maar daarmee doet u uzelf en uw portemonnee tekort. Want bij ons profiteert u altijd van het volgende:

  • Gegarandeerd de laagste prijzen
  • Vaak uw telefoon in 30 minuten gerepareerd
  • Reparatie van alle merken telefoons en schades
  • Vakkundig advies, ook over accessoires
  • Vele jaren ervaring en verstand van zaken

Graag meer informatie?

Denkt u dat wij uw vragen kunnen beantwoorden? Of wilt u graag meer weten over reparatie in uw specifieke situatie? Bel of mail ons dan gerust en we helpen u met plezier verder. Of bezoek een van onze winkels en we kunnen u dan meteen vertellen wat er aan de hand is met uw gsm. Ook kunnen we met u meedenken over de opties voor reparatie. We zitten altijd met een vestiging bij u in de buurt, zodat u snel bij ons bent. Komt het niet uit of heeft u geen tijd om langs te komen? Geen probleem. We repareren ook bij u op locatie en onze haal- en brengservice is een steeds meer gewaardeerd fenomeen. Vaak geven we ook advies over handige hoesjes en covers, zodat u niet snel weer bij ons langs hoeft te komen voor een gsm reparatie.

Vestiging Den Bosch

Burgemeester Loeffplein 2
5211 RX Den Bosch
Tel: 073-7851244
E-mail: [email protected]

Vestiging Tiel

Santwyckse Poort 2
4001 PC Tiel
Tel: 0344-785608
E-mail: [email protected]

Vestiging Barneveld

Erkensgang 10
3772 DA Barneveld
Tel: 0342-430202
E-mail: [email protected]

Vestiging Hengelo

Nieuwstraat 18
7551 CW Hengelo
Tel: 074-8529191
E-mail: [email protected]

Vestiging Veenendaal

Hoofdstraat 10
3901 AL Veenendaal
Tel: 0318-309620
E-mail: [email protected]

Copyright 2020 Fone Zone | Sitemap