[email protected] Den Bosch 073-7851244 Tiel 0344-785608 Barneveld 0342-430202 Hengelo 074-8529191 Veenendaal 0318-309620

Kies hieronder je merk en toestel:

HTC reparatie

Gegarandeerd de laagste prijzen

Het is al vervelend genoeg dat uw telefoon stuk is, dus daarom houden wij van Fonezone de prijs voor een HTC reparatie zo laag mogelijk. Sterker nog, wij garanderen u zelfs de laagste prijzen dankzij onze laagsteprijsgarantie voor reparatie van uw smartphone. Welke HTC u ook heeft, wij kunnen altijd de benodigde werkzaamheden uitvoeren. Of nu een Desire, Wildfire of een ander model heeft, bij ons kunt u terecht voor vakkundig advies en herstel.

Specialist in HTC reparatie

Doordat wij specialist in dit merk zijn, zijn we goed op de hoogte van alle tips en trucs. Alle voorkomende schades, zoals waterschade of een gebroken scherm, kunnen we vaak binnen een half uur repareren. De onderdelen voor de populaire HTC modellen hebben we in principe op voorraad. Heeft u een specifiek onderdeel dat stuk is of een afwijkend model, dan kan het zijn dat we de onderdelen nog moeten bestellen. Dat is uiteraard geen probleem voor ons familiebedrijf met ervaring sinds 2012. De reparatie duurt dan hooguit wat langer, omdat we op het onderdeel moeten wachten. De reparatie zelf is in de meeste gevallen binnen een half uurtje klaar. De garantie blijft gelijk; die is bij ons standaard 3-6 maanden.

HTC reparatie

Ook voor advies en accessoires

Onze experts weten alles over telefoons. Zij kunnen u dan ook perfect helpen om een nieuw toestel uit te zoeken. Bij ons krijgt u altijd gedegen advies, of het nu om een nieuwe HTC gaat of een reparatie. Wij kunnen tevens tablets maken. Ook verkopen we accessoires, zoals hoesjes en covers om uw mobiel en tablet te beschermen. Op die manier hoeft u niet snel weer bij ons langs te komen voor een reparatie. De voorraad vervangende producten en accessoires is bij ons groot. Ook voor, bijvoorbeeld, Apple, Samsung, Sony, Huawei en LG vervangen en leveren we direct de originele onderdelen.

Zo onderscheiden wij ons

Wij zijn niet het enige bedrijf dat de optie heeft voor een HTC reparatie. Dit beseffen wij ons ook. Daarom doen we iedere dag opnieuw ons best om ons te onderscheiden van anderen. En dat merkt u aan de vele voordelen die we u bieden:

  • Vakmanschap en gedegen advies
  • Laagsteprijsgarantie en onze zeer gewaardeerde haal- en brengservice
  • Voor alle soorten schade
  • Vaak binnen 30 minuten¬†gerepareerd
  • Voor alle modellen HTC en meer

Wanneer u contact wilt opnemen

Werkt uw HTC niet naar behoren en wilt u graag dat wij hier even naar kijken? Komt u dan langs bij een van onze vestigingen. Op onze contactpagina ziet u precies waar wij bij u in de buurt zitten. Vaak zijn we doordeweeks en op zaterdag open, soms ook op zondag. We kijken dan direct naar uw telefoon en vertellen u wat er qua reparatie mogelijk is. Voor meer informatie kunt ons ook bellen of mailen. Wij helpen u graag als particulier of ondernemer. Kiest u ook voor ons voor uw HTC reparatie?

Vestiging Den Bosch

Burgemeester Loeffplein 2
5211 RX Den Bosch
Tel: 073-7851244
E-mail: [email protected]

Vestiging Tiel

Santwyckse Poort 2
4001 PC Tiel
Tel: 0344-785608
E-mail: [email protected]

Vestiging Barneveld

Erkensgang 10
3772 DA Barneveld
Tel: 0342-430202
E-mail: [email protected]

Vestiging Hengelo

Nieuwstraat 18
7551 CW Hengelo
Tel: 074-8529191
E-mail: [email protected]

Vestiging Veenendaal

Hoofdstraat 10
3901 AL Veenendaal
Tel: 0318-309620
E-mail: [email protected]

Copyright 2020 Fone Zone | Sitemap