[email protected] Den Bosch 073-7851244 Tiel 0344-785608 Barneveld 0342-430202 Hengelo 074-8529191 Veenendaal 0318-309620

Kies hieronder je merk en toestel:

iPhone reparatie

Vaak binnen 30 minuten klaar

Bent u op zoek naar een betrouwbare vakman voor een iPhone reparatie? Dan kunnen wij van familiebedrijf Fone Zone u uitstekend van dienst zijn. U vindt winkels van ons bedrijf sinds 2012 in diverse steden, waar u direct naartoe kunt gaan met uw iPhone. Onze vakmensen geven u dan meteen advies over wat u het beste kunt doen. En in de meeste gevallen kunnen we de reparatie binnen een half uur uitvoeren. Zo hoeft u uw smartphone nooit lang te missen. En dat is wel zo fijn! Door de spreiding van onze vestigingen zijn we ook altijd bij u in de buurt. Op het moment dat u niet naar ons toe kunt komen is een van onze monteurs snel bij u ter plaatse om de reparatie uit te voeren. Een prettig idee voor u als particulier of ondernemer.

Waarom iPhone reparatie?

Is uw iPhone stuk en twijfelt u of het nut heeft om dit toestel te laten repareren? Kom dan gerust naar een van onze vestigingen en overleg dit met onze professionals. Vaak is iPhone reparatie een voordeligere keuze.Wij leggen hieronder uit waarom:

  • Telefoonreparatie is vaak goedkoper dan de aankoop van een nieuw toestel. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de reparatiekosten. Bij ons betaalt u doorgaans niet meer dan 200 euro en voor dat bedrag koopt u geen gloednieuwe iPhone.
  • Ook is het beter voor het milieu om te kiezen voor reparatie. Een mobiel is een chemisch afvalproduct en dat dumpen we in Aziatische landen, waardoor hier gezondheids– en verontreinigingsproblemen ontstaan. Hoe minder afval, des te beter.
  • Tot slot levert reparatie zelfs geld op. Een werkende smartphone heeft immers nog waarde en is goed verkoopbaar. Dit geldt niet voor ieder toestel. Wij adviseren u hier graag over.

iPhone reparatie

Meer over de iPhone

Het is een van de meest populaire toestellen en daarom is de kans op schade dan ook groter. Om die reden zijn wij specialist in iPhone reparatie. Soms denken mensen dat ze zelf aan de slag kunnen om het scherm te vervangen. Wij adviseren u om dit niet te doen. In het verleden zijn er al iPhones ontploft. Bovendien is het een complex toestel dat uit onderdelen bestaat van meerdere toeleveranciers. Kiest u voor onze reparatie, dan maken wij uw telefoon weer netjes in orde.

Daarom gaat u naar Fone Zone

  • Met vijf vestigingen zit er altijd wel eentje bij u in de buurt
  • Dankzij onze laagsteprijsgarantie betaalt u nooit veel voor de reparatie.
  • Wij geven altijd eerlijk en gedegen advies over schades, reparaties en nieuwe toestellen.
  • Onze experts kunnen met allerlei schades uit de voeten, zoals waterschade.
  • Verder verkopen we handige accessoires, zoals hoesjes en covers om uw iPhone¬†optimaal te beschermen.

We repareren natuurlijk niet uitsluitend Apple producten, maar nemen ook andere merken voor onze rekening. De smartphones en tablets van Huawei, Sony, LG, HTC, Samsung en onbekendere merken zijn bij ons ook in vakkundige handen. Ook hier zijn we meestal binnen een half uur in staat om weer een volledige werkend toestel met 3-6 maanden garantie aan u terug te geven. Heeft u even geen tijd om naar ons toe te komen? Geen probleem; een van onze vakkundige monteurs komt dan gewoon bij u langs om u verder te helpen.

Bel of mail ons gerust

Is er iets mis met uw iPhone en wilt u graag weten welke mogelijkheden wij voor een reparatie hebben? Bel of mail ons dan gerust. U vindt onze contactgegevens op de desbetreffende pagina. Ook vindt u hier adressen van onze winkels. Kom gerust eens langs en we kijken dan gelijk naar het toestel. Zo weet u direct of reparatie mogelijk is en wat dit gaat kosten. Wij helpen u graag en voor een snelle en voordelige iPhone reparatie moet u bij onze vakmannen zijn!

Vestiging Den Bosch

Burgemeester Loeffplein 2
5211 RX Den Bosch
Tel: 073-7851244
E-mail: [email protected]

Vestiging Tiel

Santwyckse Poort 2
4001 PC Tiel
Tel: 0344-785608
E-mail: [email protected]

Vestiging Barneveld

Erkensgang 10
3772 DA Barneveld
Tel: 0342-430202
E-mail: [email protected]

Vestiging Hengelo

Nieuwstraat 18
7551 CW Hengelo
Tel: 074-8529191
E-mail: [email protected]

Vestiging Veenendaal

Hoofdstraat 10
3901 AL Veenendaal
Tel: 0318-309620
E-mail: [email protected]

Copyright 2020 Fone Zone | Sitemap