[email protected] Den Bosch 073-7851244 Tiel 0344-785608 Barneveld 0342-430202 Hengelo 074-8529191 Veenendaal 0318-309620

Kies hieronder je merk en toestel:

Tips

Vergoeding van de reparatiekosten

In veel gevallen kunt u de schade aan uw gsm, smartphone of tablet vergoedt krijgen door uw verzekering. Wanneer u een toestelverzekering heeft afgesloten worden de kosten van reparaties vaak vergoedt maar wat de meeste mensen niet weten is dat de inboedelverzekering deze kosten vaak ook dekt. Deze verzekering biedt namelijk dekking voor een maximumbedrag ontstaan door schades en/of diefstal die in en rondom uw huis tot stand zijn gekomen.

Heeft u uw toestel bijvoorbeeld laten vallen in uw woning? Dan dekt uw inboedelverzekering hier vaak de kosten van.

Onze jarenlange ervaring leert dat veel verzekeringsmaatschappijen waterschades en glasschades ook dekken. Deze schades kunnen ontstaan wanneer uw bijvoorbeeld een glas water over uw telefoon laat vallen of wanneer uw telefoon uit uw broekzak valt.

Het is daarom verstandig om uw verzekeringspolissen goed door te nemen voordat u uw telefoon laat repareren.

Schaderapport opvragen

Als professioneel en erkend reparatiebedrijf stellen wij voor u een schaderapport op. Hiermee kunt u gemakkelijker de claim indienen bij uw verzekeringsmaatschappij. U kunt bij ons een schaderapport opvragen voor € 19,95. Deze kosten worden van uw reparatiekosten afgetrokken waardoor de reparatie voor u helemaal gratis blijft.

Professionele bescherming van je smartphone

Tempered glass screenprotector

Bij Fone Zone zijn we van mening dat voorkomen beter is dan genezen. Het voorkomen van schade aan uw smartphone is voor u immers goedkoper. De meeste schades en beschadigingen aan smartphones ontstaan door vallen, stoten of krassen. Met de Tempered Glass Screenprotector kunt u deze beschadigingen voorkomen!

Een tempered glass screenprotector is een glazen beschermingslaagje gemaakt van gehard, chemisch bewerkt glas. Kenmerken van dit type glas zijn dat het super helder is, een hoge gevoeligheid en een comfortabel touch gevoel heeft. Ideaal dus voor smartphones! De beschermingslaag is maar 0,3 mm(!) dik waardoor je niet merkt dat hij op de smartphone zit. Een andere eigenschap van deze screenprotector is dat het 5 keer sterker is dan normaal glas.

Ten slotte is de screenprotecor bedekt met een oleofobe coating. Deze coating is speciaal ontworpen om olie af te stoten wat resulteert in een schoner scherm met een hoge helderheid!

Bij Fone Zone kunnen we in alle 5 de vestigingen een Tempered Glass Screenprotector aanbrengen op uw smartphone. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of loop een keer binnen in één van onze vestigingen!

Laat je gegevens niet verloren gaan!

Het is verstandig om met enige regelmaat een back up te maken van de gegevens die op je smartphone staan. Denk aan leuke vakantiefoto’s, video’s of contactgegevens. Veel reparaties die wij zijn het gevolg van vastgelopen software. Nieuwe software updates kunnen met name bij oudere telefoons nog wel voor problemen zorgen. De smartphone kunnen wij in deze gevallen makkelijk repareren maar de gegevens die op de smartphone staan opgeslagen gaan dan vaak verloren.

Daarom is het verstandig om regelmatig een back-up te maken van al je smartphone gegevens!

Vestiging Den Bosch

Burgemeester Loeffplein 2
5211 RX Den Bosch
Tel: 073-7851244
E-mail: [email protected]

Vestiging Tiel

Santwyckse Poort 2
4001 PC Tiel
Tel: 0344-785608
E-mail: [email protected]

Vestiging Barneveld

Erkensgang 10
3772 DA Barneveld
Tel: 0342-430202
E-mail: [email protected]

Vestiging Hengelo

Nieuwstraat 18
7551 CW Hengelo
Tel: 074-8529191
E-mail: [email protected]

Vestiging Veenendaal

Hoofdstraat 10
3901 AL Veenendaal
Tel: 0318-309620
E-mail: [email protected]

Copyright 2020 Fone Zone | Sitemap