Over ons

Vijf Fone Zone vestigingen

Familiebedrijf Fone Zone beschikt over vijf vestigingen waar u terecht kunt voor reparaties aan uw smartphone, gsm en tablet.

Onze vestigingen bevinden zich in:

Den Bosch
Tiel
Veenendaal
Hengelo
Doetinchem

Reparaties

Fone Zone is opgericht in 2012 en staat sindsdien bekend als dé specialist in het repareren van mobiele telefoons en smartphones. Wij werken met originele onderdelen en garanderen u de hoogste kwaliteit reparaties en service. Onze vakkundige reparateurs hebben uw telefoon in de meeste gevallen binnen 30 minuten gerepareerd. De meest voorkomende reparaties die wij uitvoeren zijn:

  • Reparaties aan het scherm
  • Reparaties aan laadconnectoren
  • Software reparaties

 

Smartphones van Apple en Samsung worden over het algemeen het meest gebruikt. Het gros van de reparaties die wij uitvoeren heeft dan ook betrekking op één van deze twee merken. Daarnaast kunnen wij ook reparaties uitvoeren op smartphones, tablets en telefoons van de merken HTC, Sony, Huawei, en LG.

Accessoires

Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aan accessoires , onderdelen en overige toebehoren voor ieder merk telefoon of smartphone. We voeren hierbij verschillende merken die passend zijn op alle merken en type telefoon. We hebben een sterke voorraad in al onze vestigingen waardoor er voor u altijd het juiste product aanwezig is. Wilt u meer informatie over onze accessoires? Neem dan contact met ons op of loop een keer binnen in één van onze vestigingen.

Nieuws & Aanbiedingen

Door onze efficiente werkwijze kunnen wij klanten vaak kortingen geven bij reparaties aan smartphones, tables of telefoons.

Wij repareren ruim 200 toestellen en devices. Denk hierbij aan Apple, Samsung & Huawei

Fone Zone © 2020. Theretailhouse | Dashboard | All right reserved.

WhatsApp Waar kunnen wij jou mee helpen?