[email protected] Den Bosch 073-7851244 Tiel 0344-785608 Barneveld 0342-430202 Hengelo 074-8529191 Veenendaal 0318-309620

Kies hieronder je merk en toestel:

Tablet reparatie

Binnen 30 minuten uw tablet gerepareerd!

Zoekt u een betrouwbaar adres voor een tablet reparatie? Dan zijn wij van Fone Zone u graag van dienst. Ons familiebedrijf heeft vanaf 2012 meerdere vestigingen door heel Nederland, waardoor er altijd een locatie bij u in de buurt zit. U hoeft uw tablet dus niet op te sturen. Kom gewoon langs en in de meeste gevallen kunnen we de reparatie uitvoeren terwijl u wacht. We hebben de meeste onderdelen namelijk gewoon op voorraad. U zit dus nooit langer zonder uw iPad of andere tablet. Heeft u grote haast of geen tijd om langs te komen? Dan komt een van onze vakbekwame monteurs toch gewoon bij u langs. Geen probleem, omdat ook hier uw smartphone of tablet binnen ongeveer een half uur weer tiptop in orde is. Natuurlijk ook met 3-6 maanden garantie en met gebruik van originele onderdelen.

Alle merken tablet reparatie

Onze expertise omvat vooral telefoonreparatie, maar ook tablets kunnen we herstellen. Dit doen we voor ieder merk, zoals Samsung en Apple. Heeft u een ander merk, zoals Sony, Huawei, HTC of LG? Dan is dit oer het algemeen voor ons geen enkel probleem. Ook voor deze merken hebben we een ruime voorraad aan originele onderdelen en accessoires en is de reparatie binnen ongeveer een bhalf uur vakkundig geregeld.. Informeer daarom gerust naar de mogelijkheden voor reparatie van uw tablet.

Repareren is beter

Veel mensen denken dat tablet reparatie erg duur is. Daarom doen ze hun tabletcomputer weg en kopen gewoon een nieuwe. Het is echter zo dat een reparatie vaak juist goedkoper is. Wij adviseren u hier graag over. Een werkend exemplaar is ook altijd meer waard dan een kapotte. U kunt dus beter voor 50 euro aan reparatiekosten uitgeven en de tablet dan voor 150 euro verkopen. Bovendien is hergebruik ook beter voor het milieu, want zo produceren we met z’n allen minder chemisch afval.

Tablet reparatie

Profiteer van ons vakmanschap

Voor telefoonreparatie kunt u op meerdere plekken terecht. Maar dat is bij tablets wel anders. Gelukkig kunnen wij u altijd uit de brand helpen. En u profiteert dan ook nog eens van vele voordelen:

  • Kiest u voor onze reparatie, dan kunt u rekenen op de laagste prijzen
  • Wij hanteren een zeer snelle service, vaak is het al binnen een half uur klaar
  • U vindt ons in diverse steden en wij zijn vaak 7 dagen per week geopend
  • Naast reparatie verzorgen wij ook gedegen advies over tablets en accessoires
  • Voor ieder merk en iedere schade bent u bij ons op de juiste plek

Zo neemt u contact op met ons

U vindt Fone Zone op diverse plekken, zoals Veenendaal, Den Bosch en Hengelo. Voor de exacte adressen kunt u op onze contactpagina kijken. Hier vindt u ook een e-mailadres en telefoonnummer. Neem gerust vooraf contact met ons op, wanneer u nog vragen heeft. Of bezoek een van onze winkels. Met een beetje geluk kunnen we direct uw tablet repareren. Ook geven we u graag advies over een geschikte hoes of cover, zodat u de kans op een volgende tablet reparatie kunt verkleinen!

Vestiging Den Bosch

Burgemeester Loeffplein 2
5211 RX Den Bosch
Tel: 073-7851244
E-mail: [email protected]

Vestiging Tiel

Santwyckse Poort 2
4001 PC Tiel
Tel: 0344-785608
E-mail: [email protected]

Vestiging Barneveld

Erkensgang 10
3772 DA Barneveld
Tel: 0342-430202
E-mail: [email protected]

Vestiging Hengelo

Nieuwstraat 18
7551 CW Hengelo
Tel: 074-8529191
E-mail: [email protected]

Vestiging Veenendaal

Hoofdstraat 10
3901 AL Veenendaal
Tel: 0318-309620
E-mail: [email protected]

Copyright 2020 Fone Zone | Sitemap