Beeldscherm Reparatie Fone Zone

Een barst in je scherm is nooit fijn. Hierdoor kun je namelijk delen van je scherm niet gebruiken of zien. Wij bij Fone Zone voeren graag een beeldscherm reparatie voor je uit. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van beeldschermen en blazen jouw telefoon een nieuw leven in. Kom naar éen van onze filialen en ervaar het zelf.

Fone Zone specialist in beeldscherm reparaties

De meest voorkomende reparatie bij een telefoon is een beeldscherm reparatie. Wij zijn gespecialiseerd in dit soort reparaties en hebben jarenlange ervaring. Wij zorgen ervoor dat je niet meer met een gebarsten beeldscherm hoeft rond te lopen en je weer alle delen van je scherm kunt gebruiken en zien. Loop gerust binnen bij één van onze filialen of bel voor meer informatie. Bij ons zit je altijd goed.

Binnen 30 minuten sta je weer buiten

Wij bij Fone Zone voeren niet alleen maar professionele reparaties uit, maar doen dit ook nog eens binnen een bepaalde tijdslimiet. Onze snelheid is onze kracht. Veel reparaties worden vaak binnen 30 minuten succesvol uitgevoerd. Pak gerust een kopje koffie en voor je het weet is reparatie afgerond.

Beeldscherm Reparatie met de beste onderdelen

Als je een reparatie laat doen bij één van onze filialen in Den Bosch, Tiel, Veenendaal of Hengelo, dan ben je er van verzekerd dat je reparatie wordt uitgevoerd met 100% kwaliteitsonderdelen. Onze gecertificeerde monteurs hebben jarenlange ervaring. Kom langs in éen van onze filialen en neem gerust eens een kijkje op onze website.

Wij repareren ruim 200 toestellen en devices. Denk hierbij aan Apple, Samsung & Huawei

Fone Zone © 2020. Theretailhouse | Dashboard | All right reserved.

WhatsApp Waar kunnen wij jou mee helpen?